Koi producten
Filtreco eiwitafschuimer Op bestelling.. Product #: 0001 Regular price: $539.00 $539.00
Filtreco eiwitafschuimer

Filtreco eiwitafschuimer

€539.00 incl. BTW
Interesse in dit product?

Op bestelling

Beschrijving

De eiwitafschuimer is een filtersysteem waarin verschillende methodes van water zuiveren worden gecombineerd. Het filter heeft een biologische en mechanische werking. De bacteriën hechten zich aan de biowheels en verwerken zo de afvalstoffen van de vijver (biologisch). Verwijdering via het geproduceerde schuim is de mechanische zuivering. Het vijverwater wordt bovenin de afschuimer gepompt. Vervolgens druppelt het water door de kamer met biowheels waar extra lucht wordt toegevoegd aan het water

Door de lange contacttijd tussen water en lucht en de optimale verhouding van biowheels en lucht ontstaat er onderin de eiwitafschuimer een stevig schuim. Dit schuim wordt vervolgens van het gezuiverde water gescheiden dmv zwaartekracht. In het schuim worden allerlei verontreinigingen opgevangen en afgevoerd. Dit zijn in het water opgeloste stoffen als eiwitten, fosfaten, ammoniak, humuszuren, kleurstoffen, en een aantal zware metalen.
 
Eiwitafschuimers zijn ideaal om eiwitten, die dmv het visvoer in het water komen, uit het water te halen.

Meer info

Wenst u meer informatie over dit product? Contacteer ons via onderstaand formulier en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Familienaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
 7. *
  Ongeldige invoer