Unikoi, gegroeid uit een passie voor kois

Missie & Visie

Onze missie is iedere koi liefhebber persoonlijk benaderen, passende oplossingen voorzien in het onderhoud van jouw koi en vijver en je begeleiden in je eigen koi-verhaal!

  • Prachtige Japanse koi voor ieders budget
  • Persoonlijke, aangename service
  • Vijveraanleg voor ieders budget
  • Kwalitatieve materialen
  • Hulp voor zelfbouwers
  • Zelfbouwpakketten
  • Ondersteuning bij het onderhoud van je vijver en Japanse koi

OVER ONS

Gegroeid uit een passie…

Ik heet je van harte welkom op onze website! Waarschijnlijk ben je zopas of al een hele tijd geleden begonnen met de koi-hobby. Ikzelf, Bart De Laeter en zaakvoerder van Unikoi, ben op mijn 10 jarige leeftijd begonnen met het houden van koi en later Japanse koi. Sinds 2016 sta ik met Unikoi voor jou klaar om gepast te helpen en mee te werken aan jouw koi-verhaal! Persoonlijk contact en service zijn daarbij de belangrijkste waarden.

 

Waarom kiezen voor UNIKOI

Unikoi heeft een zéér ruim aanbod Japanse koi, wij hebben praktische en technische oplossingen voor handen om jouw koivijver, zwemvijver of siervijver optimaal te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden. Een jarenlange ervaring in het houden van Japanse koi en vijverbouw is onze grootste troef.

Kwalitatieve producten
Onze producten worden geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn ontworpen en geproduceerd met oog op een lange levensduur en een hoog gebruiksgemak. We streven ernaar enkel de beste producten voor jou te selecteren en aan te bieden in onze koi winkel.
Japanse koi
Ieder jaar reizen wij zelf naar Japan om voor jou de beste koi te selecteren, recht uit het hart van de koi-wereld. Klanten meenemen op deze Japanreis, ter plaatse de zoekopdracht van de thuisblijvende klant invullen, live updates uit Japan op onze WhatsApp groep, we nemen het allemaal voor onze rekening!
Voor ieders budget
Wij hebben Japanse koi voor de beginner, de gevorderde en de expert op koi-gebied. We werken eraan om voor ieders budget koi beschikbaar te hebben. Aarzel niet om langs te komen in onze winkel en ons koi aanbod te bewonderen! Ook voor de vijveraanleg hebben wij talrijke oplossingen om jouw koi droom werkelijkheid te laten worden!
Oplossingen op maat
De mogelijkheden voor de bouw van een koivijver, zwemvijver of siervijver zijn eindeloos. Weet je niet welke manier van bouwen en welk ontwerp je moet kiezen? Zoek je een aannemer voor het bouwen van jouw vijver? Wil je gewoon advies of wens je een zelfbouwpakket om zelf aan de slag te gaan? Je kan bij ons met een gerust hart terecht! We luisteren naar je noden en op basis daarvan helpen wij jou graag op weg. Ben je niet zo handig? Wij kunnen het gehele vijver project voor onze rekening nemen.
Onderhoud & service na verkoop
Het onderhoud van een vijver is vaak complex en zwaar werk. Wij bieden jou de mogelijkheid om éénmalig onderhoud aan jouw vijver uit te voeren, zoals het opkuisen van de vijver of je kiest meteen voor een onderhoudscontract dat helemaal op maat van jouw vijver is samengesteld. Zelfs al is jouw vijver niet door ons aangelegd! Ook voor de service na verkoop kan je bij ons terecht voor zo goed als alle koi en vijver merken. Let op: ook voor producten die je niet bij ons hebt aangekocht!
Levering en plaatsing
Uiteraard weet jij als geen ander wat jouw vijver of Japanse koi nodig hebben. Echter staan we altijd klaar om jouw bestellingen vakkundig te leveren en te plaatsen. Zo kan jij zorgeloos verder genieten van de koi-hobby.