Over ons

Over ons

Gegroeid uit een passie...

Als dierenliefhebber heeft u een grote liefde en passie voor uw dieren. Bij Unikoi delen we die passie en liefde voor dieren, maar nog net een tikkeltje meer voor Japanse koi. Die liefde 'investeren' we in onze klanten en dieren. We streven ernaar onze klanten met de grootste zorg, aandacht en vriendelijkheid te benaderen. Bij ons kan u steeds terecht voor professionele hulp en advies. Ook de vissen worden vanaf aankomst uit Japan steeds in de watten gelegd met een degelijke quarantaine en verzorging. 

Geschiedenis

Zaakvoerder Bart groeide op in het vijvercenter van zijn familie. Vanaf heel jonge leeftijd was er reeds een enorme voorliefde voor koi aanwezig, helaas was hij te jong en zwakte de interesse iets af. Na enkele jaren kwam er dan toch een eerste vijver en groeide de interesse aan sneltempo terug aan. Na 9 jaar hobby werd de stap naar verkoop gezet en onstond Unikoi. Zijn vader Christian zag potentieel en hielp mee met de opstart van Unikoi. Sindsdien staan Bart & Christian klaar om u te begeleiden in uw eigen koi-verhaal. 

Kom jij ons jouw koi-verhaal of koi-droom vertellen bij een lekkere warme kop koffie? Je bent van harte welkom tijdens onze openingsuren: 

November - eind februari

Vrijdag 10-17u

Zaterdag 10-17u

Andere dagen op afspraak mogelijk.