Betaal jouw droomproject op jouw tempo!

Vijveraanleg op maat

Sinds begin 2019 kan je bij Unikoi jouw droom koivijver en/of filter laten financieren. Geniet meteen van jouw aankoop en betaal op jouw tempo! Je koopt de filter of andere vijverproducten aan, neemt deze mee naar huis en betaal op je eigen ritme.

Wat zijn de voordelen?

  • Geniet van een JKP van 0% (0% rente)
  • Geniet direct van jouw aankoop
  • Betaal op je eigen ritme
  • Realiseer jouw droomproject zonder beperkingen
  • Voordelig en verantwoord

Hoe werkt het?

  1. Geef bij de verkoper aan dat je jouw koivijver of filter gespreid wil betalen.
  2. Samen met jou vult de verkoper een aanvraagformulier aan.
  3. Bij goedkeuring ontvang je een kopie van het contract.
  4. Je neemt jouw aankoop meteen mee naar huis, ontvangt een levering of jouw project wordt opgestart.

Jouw gegevens worden door ons discreet behandeld, net zoals je aanvraag en de afhandeling achteraf.

Belangrijke vragen over gespreid betalen

Wie kan gebruik maken van deze service?

Iedereen kan gebruik maken van deze service, of je nu dringend een oude filter wenst te vervangen, of je wenst een nieuwe vijver aan te leggen, onze financiering is beschikbaar voor iedereen.

Wat is de looptijd van de financiering?

De looptijd van je financiering is afhankelijk van het totaalbedrag en je voorschot, maar kan in zeker mate aangepast worden naar je eigen wens. Na het bepalen van het totaalbedrag en je voorschot, wordt er een minimale en maximale looptijd voorgesteld, wat de effectieve looptijd is, kies je zelf.

Hoeveel kost een financiering?

Als vergoeding voor het gebruik van het krediet, betaal je een rente die uitgedrukt wordt in een percentage op jaarbasis. In het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) zitten alle kosten die met het krediet te maken hebben, naast de interest dus ook de administratiekosten verbonden aan de kredietopening. Je betaalt die rente alleen op het gedeelte van het kapitaal dat je hebt opgenomen.

Hoe doe je een aanvraag?

De verkoper helpt je graag met de aanvraag om op jouw tempo te betalen. De aanvraag zelf duurt ongeveer 10 minuten. Om de aanvraag te kunnen indienen heb je een geldige identiteitskaart nodig en zal je enkele persoonlijke gegevens moeten invullen. Heb je vragen over deze service? Neem contact met ons op!

Bij wie leen ik geld?

Kredietovereenkomsten worden aangeboden in samenwerking met Alpha Credit NV, kredietgever, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v. Adverteerder: UNIKOI BV, agent in nevenfunctie, Steenweg op Aalst 68, 9320 Erembodegem, BTW BE 0478797146, RPR Aalst. Erkend door het FSMA. 

Financieringsvoorbeeld voor een filter van 5000 euro met JKP 0%

Representatief voorbeeld: jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 0%, vaste jaarlijkse debetrentevoet van 0%. Lening op afbetaling van 5.000 euro, terugbetaalbaar in 36 maandelijkse aflossingen van 138.88 euro, totaal te betalen bedrag: 5000 euro. 

Onder voorbehoud van aanvaarding van jouw kredietaanvraag door Alpha Credit NV, kredietgever, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v. Adverteerder: UNIKOI BV, agent in nevenfunctie, Steenweg op Aalst 68, 9320 Erembodegem, BTW BE 0478797146, RPR Aalst. 

Betaal op jouw tempo, maar let op: geld lenen kost ook geld!