Koitanks met vijverraam

Vanaf 1 januari 2020 kan je bij ons deze prachtige koi-tanks verkrijgen!

Deze hoog kwalitatieve koitanks zijn vanaf 2020 bij ons te verkrijgen. Bespaar jezelf tijd en werk met deze prefab vijverbakken met raam en geniet in no time van jouw koivijver! Deze bakken zijn volledig in polyester vervaardigd en hebben veiligheidsglas als raam. De binnenkant is extreem glad afgewerkt waardoor jouw koi zorgeloos kunnen rondzwemmen zonder zich te beschadigen. Met het raam heb je maximale controle en genot van je vissen en kan je ook van binnenshuis je koi bewonderen. Kant en klare vijver met raam!

Voordelen:

  • Vrijstaand te plaatsen (geen doorbuiging)
  • Snel werken
  • Hellende bodem naar bodemdrain of rooster
  • Maatwerk mogelijk (ramen/ doorvoeren/ bodemdrains/ afmetingen)
  • Verschillende kleuren mogelijk
  • Plug and play
  • Binnen 4 dagen een complete koivijver (Graafwerk, betonplaat, plaatsing bak en filter)
  • Garantietermijn 10 jaar

Vijverbak met raam: Transparant genieten van uw vissen

Als handelaar in koitanks zijn wij verheugd om u onze nieuwste vijverbak met raam aan te bieden. Deze vijverbak biedt u de mogelijkheid om transparant te genieten van uw vissen en uw vijver in een nieuw licht te zien. Het raam is gemaakt van hoogwaardig glas en is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Zo kunt u het hele jaar door van uw vijver en vissen genieten.

Koivijver met raam: Bewonder uw koi van dichtbij

Onze koivijver met raam is een echte blikvanger voor uw tuin. Het biedt u de mogelijkheid om uw koi van dichtbij te bewonderen en ze te zien zwemmen in hun natuurlijke omgeving. Het raam is gemaakt van krasvast glas en biedt u een kristalhelder zicht op uw vissen. Deze koivijver is ontworpen om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te bieden, zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Kant en klare vijver met raam: Eenvoudig te installeren en klaar voor gebruik

Onze kant en klare vijver met raam is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een gemakkelijke en snelle manier om een prachtige vijver met zichtvenster te installeren. Deze vijver is volledig voorgevormd en voorzien van een hoogwaardig raam. Het enige wat u hoeft te doen, is de vijver plaatsen, te vullen met water en te genieten van uw vissen. Deze kant en klare vijver is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor zowel beginners als ervaren vijverliefhebbers.