Bezoek onze nieuwe webshop

Heb je plannen om een vijver aan te leggen of om enkele prachtige vissen toe te voegen aan je huidige vijver? De Unikoi webshop is de ultieme plek voor al je vijver gerelateerde aankopen. Bekijk onze nieuwe webshop of rust jezelf uit met kwalitatieve vijverbenodigdheden.

Koi karpers online bestellen

Koi karpers online bestellen

De koi karpers die je in onze webshop vindt, zijn afkomstig van Japanse kwekers en worden door Unikoi zelf geïmporteerd. Je vindt in onze webshop alle informatie die je nodig hebt over de verschillende vissen. Bekijk ons aanbod koi karpers en selecteer één of meer vissen die een mooie aanvulling voor jouw vijver zijn.

Onze webshop biedt informatie over de grootte van de koi, de leeftijd en de Japanse kweker. Ook het referentienummer van het paspoort van de koi is aanwezig. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst in onze webshop wordt de koi meteen als “verkocht” gemarkeerd. We bewaren de vis in een aparte tank tot jij de koi komt ophalen. Neem ook zeker een kijkje bij onze koi veilingen en scoor een prachtexemplaar voor jouw vijver!

Koi tank kopen

Koi tank kopenHeb je nog geen koi vijver, maar ben je op zoek naar de perfecte koi tank om in jouw tuin te plaatsen? In onze webshop vind je een ruim aanbod aan koi tanks met verschillende afmetingen en vormen. Al onze Koi tanks zijn voorzien van een raam aan de zijkant, zodat je ten alle tijden jouw vissen kan bewonderen.

Wil je een koi tank bestellen én laten plaatsen door onze ervaren vakmannen? Dat kan, neem contact met ons op! Wij zorgen ervoor dat de door jou gekozen koi tank binnen de kortste keren in jouw tuin staat te pronken!

Webshop met vijverbenodigdheden

De vernieuwde Unikoi webshop is de ultieme plek om vijverbenodigdheden te shoppen. Je kunt in onze online winkel terecht voor alle benodigdheden die je nodig hebt voor jouw vijveraanleg of vijveronderhoud. Ook voor de verzorging van de vissen vind je bij ons de beste producten.

Bezoek de nieuwe webshop van Unikoi

Hoog tijd voor een bezoekje aan de nieuwe webshop van Unikoi. Je hoeft niet langer en uitstap naar de winkel te maken om je favoriete producten snel in huis te halen. Bestel je producten en toebehoren vanaf nu online en ontvang je bestelling aan je eigen voordeur! Heb je graag advies op maat van jouw project of wil je onze vissen of producten zelf eens komen bekijken? Dan ben je meer dan welkom in onze winkel te Erembodegem.