Vijver aanleggen met Unikoi

Bij Unikoi begrijpen we dat jouw vijver meer is dan slechts water en vissen – het is een levensstijl, een kunstwerk in jouw tuin. Ontdek onze toewijding aan meesterlijk vakmanschap en onze passie voor koi in elk aspect van vijveraanleg. Van de keuze van de Japanse koi tot het ontwerp en de bouw van vijvers, bieden wij een ongeëvenaarde ervaring die jouw vijverdromen werkelijkheid maakt.

 

Lichte renovatie siervijver
Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Onze werkwijze

Unikoi heeft een zéér ruim aanbod Japanse koi, wij hebben praktische en technische oplossingen voor handen om jouw koivijver, zwemvijver of siervijver optimaal te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden. Een jarenlange ervaring in het houden van Japanse koi en vijverbouw is onze grootste troef.

Super tevreden klanten van Unikoi! De afstand heeft ons niet weerhouden om een koivijver volledig door zaakvoerder Bart te laten installeren. De passie voor de Koi en de gedrevenheid waarmee hij zijn werken uitvoert en vriendelijkheid heeft ons getroffen.
Unikoi, gegroeid uit een passie voor kois

Waarom kiezen voor Unikoi? 

1. Uitgebreid aanbod Japanse Koi: Ontdek een selectie van hoogwaardige Japanse koi, rechtstreeks uit het hart van de koi-wereld in Japan. Voor beginners, gevorderden en experts hebben we koi voor elk niveau.

2. Kwalitatieve producten voor jouw vijver: Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid, zodat jouw vijver een leven lang meegaat.

3. Vijveraanleg op maat: Of je nu een koivijver, zwemvijver of siervijver wilt, wij bieden oplossingen op maat. Van advies tot zelfbouwpakketten, wij staan garant voor jouw vijverproject.

4. Onderhoud & service na verkoop: Wij nemen de complexiteit uit het vijveronderhoud. Kies voor eenmalig onderhoud of een op maat gemaakt onderhoudscontract, zelfs als jouw vijver niet door ons is aangelegd.

Jouw vijver laten aanleggen door Unikoi? Neem nu contact op!

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.