Unikoi deelnemer Holland Koi Show

Unikoi deelnemer Holland Koi Show

Elk jaar organiseert de Nishikigoi Vereniging Nederland de Winter Holland Koi Show. Dit is qua omvang en bezoekersaantallen de grootste show ter wereld! Op deze show worden de meest schitterende koi tentoongesteld, koi die tot de top van Europa behoren. Deelnemers zijn vooral koi hobbyisten en handelaren. Niet alleen uit Nederland, maar uit heel Europa! Gezien de gezondheidscrisis zal de koi show dit jaar volledig online doorgaan.

Holland Koi Show op 13 februari 2022

Gelukkig kunnen we door dit evenement ook in het laagseizoen met onze hobby bezig zijn. Koi kwekers, hobbyisten en handelaren kunnen hun beste koi registeren voor deelname aan verschillende wedstrijden. De juryleden zijn streng en leggen graag uit waarom een vis wel of net niet in de prijzen is gevallen. De prijsuitreiking zal een week na de show doorgaan met een live Facebook uitzending. Volg hiervoor dus zeker de Facebook pagina van de Holland Koi Show.

Unikoi werd vorig jaar in september uitgeroepen tot de grote winnaar op de Belgian ZNA Koi Show. Lees hier ons verslag van de Belgian Koi Show.

Winter Holland Koi Show

Onze Koi Show promo al gezien?

Koi Show promoOntvang nu €25 euro korting bij aankoop van €200 aan koi. De korting is geldig van 01/02 tot en met 28/02, zowel online als in de winkel! Je kan de kortingscoupon afdrukken en meebrengen naar de winkel of je kan hem online gebruiken in de webshop. Geef de promocode ‘KOISHOW’ in onderaan de producten in jouw winkelwagen en de korting zal automatisch worden verwerkt.

Je kan de kortingscoupon HIER downloaden!